Categories
Автомобили Уеб

Проверка на електронна винетка 2020 във Vinetka.eu

В началото на новата година, много от шофьорите у нас тръгват на път. Било то за уикенд или за по-дълъг период, пътуването в страната не би било възможно без активна електронна винетка. Но какво правим ако не помним кога сме закупили своята винетка и искаме да проверим нейната валидност? Проверяваме я във Vinetka.eu!

Натискайки бутона „Проверете валидността на винетката сега!“, след като сте попълнили регистрационния номер на автомобила си и държавата на регистрация на превозното средство, вие само за няколко секунди правите проверка на валидността на електронната си винетка.

Както знаете, внедряването на този съвременен начин за купуване на винетка постави редица въпроси пред много потребители, в това число и въпроса за проверка на винетка за 2020 година. Затова и Vinetka.eu като единствения сайт, на който има работеща проверка към момента предоставя на потребителите възможността бързо и лесно да проверят валидността на своята е винетка. Такава проверка можете да направите по всяко едно време, като особено важно условие е да въведете коректно регистрационния номер на автомобила. Затова напомняме, че в номера на превозното средство не бива да има интервали.

Срокът на валидност на закупената от вас винетка лесно може да бъде забравен и именно това е причината, Vinetka.eu да ви осигурява този бърз и лесен достъп до тази ценна за вас информация. Както знаете, още през 2019 година, следенето за винетки от страна на BgToll бе изключително завишено, така че не би било добре да си позволите да шофирате без да сте наясно дали винетката ви е валидна. В тази връзка, използвайте бързия начин, предоставен от нас, за да се чувствате комфортно и сигурно по време на бъдещото ви пътуване!

Провери електронна винетка за 2020 година сега!