Categories
Уеб Услуги

Как да направим проверка на валидността на електронната ни винетка?

В резултат от забързаното ни ежедневие и многобройните ни задачи всеки ден, ние често забравяме важни за нас моменти, събития и каквото още се сетите. Какво обаче се случва когато забравим кога сме закупили своята е винетка и не знаем каква е нейната валидност през 2020 година? В следващите редове ще отговорът на този въпрос.

Благодарение на Vinetka.eu, който към момента е единствения сайт с работеща проверка за валидността на електронни винетки за 2020 година, вие можете бързо и лесно да получите информацията, която търсите. След като посетите сайта, от вас се изисква единствено да напишете коя е държавата на регистрация на превозните средства, както и регистрационния номер на автомобила ви. След коректно попълнени данни, ще получите информация за статуса на вашата е винетка, както и началната и крайна дата и час на валидност. Освен това ще видите и каква е цената на закупената винетка, както и категорията на превозното средство, за което се използва е винетка.

Важно условие е да внимавате при попълването на данните, за да не объркате страната на регистрация на превозното средство, със страната му на производство. Затова и в нашия сайт, България е зададена като страна по подразбиране, за да не се получват ненужни грешки. Така че ако имате нужда от проверка валидността на електронната си винетка, вече знаете къде и как да го направите.

Провери валидността на електронната си винетка сега!