Categories
Интернет Пътища Уеб

Какво да правим ако сме забравили докога е валидността на е-винетката ни?

Предстои ви пътуване, но се сещате когато вече се качите в автомобила си, че не помните докога е валидна електронната винетка? Какво да правим? След като се премахна необходимостта от наличие на стикер на стъклото на автомобила, ние няма къде да проверим каква е валидността на е винетката…Но това не е съвсем така. Има начин за проверка на винетка и той е изцяло онлайн.

Categories
Интернет Уеб

Проверка валидността на електронната винетка само за секунди

Случвало ли ви се е да тръгнете на път, но да се сетите в последния момент, че не знаете до кога е валидна винетката на превозното средство? Какво да правим сега когато няма как да погледнем на стъклото залепения стикер? Има много по-лесен начин, който се нарича проверка на електронна винетка във Vinetka.eu.

Categories
Автомобили Уеб

Проверка на електронна винетка 2020 във Vinetka.eu

В началото на новата година, много от шофьорите у нас тръгват на път. Било то за уикенд или за по-дълъг период, пътуването в страната не би било възможно без активна електронна винетка. Но какво правим ако не помним кога сме закупили своята винетка и искаме да проверим нейната валидност? Проверяваме я във Vinetka.eu!

Categories
България Уеб

Проверете вашата е-винетка директно във Vinetka.eu!

Искате да проверите вашата електронна винетка дали е валидна, но сайта на „Bgtoll“ не работи и не връща резулати? Вече можете да проверите вашите електронни винетки в нашия уебсайт Vinetka.eu.